Afspraak

Afspraak maken of wijzigen

Wij behandelen altijd op afspraak. Na elk bezoek, maken we aan de balie een vervolg- en/of controleafspraak. Wilt u een afspraak maken of wijzigen, dan kunt u ons uitsluitend ‘s morgens van 08.00 uur tot 12.30 uur bereiken. Ook kunt u ons natuurlijk altijd mailen voor het maken of wijzigen van een afspraak via tandarts@zuidkade2.nl

Afspraak annuleren

Uiteraard kan het voorkomen dat u op het moment van een afspraak verhinderd bent. Laat ons dit alstublieft tijdig weten, zodat wij de mogelijkheid hebben om de vrijgevallen tijd ten gunste van een andere patiënt te gebruiken. Bel daarom tenminste 24 uur van tevoren af. Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van een afspraak kunnen we de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Daar doet u uzelf, noch ons een plezier mee.

Te laat komen op een afspraak

Bij te laat verschijnen op een afspraak kan het zijn, dat we de behandeling niet geheel volgens planning kunnen voltooien of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek. Ook dan kan het zijn, dat we de voor u gereserveerde tijd in rekening moeten brengen.

Inschrijven/wijzigingen

Inschrijven/wijzigingen

Wij willen het liefst niemand teleurstellen en iedereen de gelegenheid geven om zich aan te melden in onze praktijk. Maar dat is door drukte niet altijd mogelijk. Bel of mail daarom gerust naar de praktijk om te informeren wat op dit moment de mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0413 35 02 33 of via ons mailadres tandarts@zuidkade2.nl

Wijzigen persoonsgegevens

Is er iets veranderd in uw persoonlijke gegevens? Geeft u dat dan zo mogelijk aan ons door, telefonisch of via de mail.

Wijzigingen medische gegevens

Om u optimale mondzorg te kunnen bieden is het belangrijk voor ons, dat u ons goed op de hoogte houdt van eventuele veranderingen in uw medische gegevens. Geef belangrijke wijzigingen dan graag aan ons door. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.